SEPETİM


    Toplam:
    ₺ 0,00
    Theme Blog Image

    Eşinizle birlikte uzun yıllar takacağınız alyansı seçerken ortak zevkinize hitap eden modellere bakmalısınız öncelikle. Ayrı ayrı satılan kadın ve erkek alyansları bu konuda en büyük yardımcınız olabilir.

    Alyans Seçimi Nasıl Yapılmalı?
    Eşinizle birlikte uzun yıllar takacağınız alyansı seçerken ortak zevkinize hitap eden modellere bakmalısınız öncelikle. Ayrı ayrı satılan kadın ve erkek alyansları bu konuda en büyük yardımcınız olabilir. Çünkü ikili set halinde satılan alyanslar kadın ve erkek olarak kişiselleştirilmiş modellerdir ve tam olarak zevkinizi yansıtmayabilirler. 
    Çift alyanslarında gelin adayları için bol taşlı ve desenli yüzükler, damat adayları için ise daha sade ve taşsız modeller yer alır. 

    Kullanımı kolay ve şık görünen bir alyans seçerken, öncelikle yüzüğünüzün hangi materyalden ve ne renk olacağına karar vermelisiniz. Daha sonra parmağınıza rahat oturup oturmamasına, boyutuna, terletecek kadar sıkmamasına dikkat etmelisiniz. 

    Uzun yıllar boyunca takmayı planladığınız alyansın, parmağınızdaki kan akışını kesecek kadar dar, aynı zamanda parmağınızdan düşecek kadar da geniş olamamasına özellikle dikkat etmelisiniz. 

    Seçtiğiniz yüzüğün iç yüzeyinin sizi rahatsız edecek şekilde desenli olması, parmağınızı tahriş edebilir. Bu tip yüzüklerin girintili çıkıntılı olması, ellerinizi her yıkamada içerisine sabun artıklarının birikmesi kaçınılmaz bir sondur. Bu yüzden daha düz ve günlük kullanıma uygun bir alyans seçmek işinizi kolaylaştıracaktır. 

    Theme Shipping Icon
    Ücretsiz Kargo

    Ücretsiz Sigortalı Kargo

    Theme Shipping Icon
    Ürün İade

    14 Gün Koşulsuz İade ve Değişim

    Theme Shipping Icon
    Güvenli Alışveriş

    Güvenli Alışveriş SSL Koruması

    Theme Shipping Icon
    Destek

    %100 Müşteri Memnuniyeti

    EN SON ÜRÜN VE FIRSATLARDAN HABERDAR OLUN!

    E mail adresinizi girin ve sizi bütün fırsatlardan haberdar edelim